הרצאות פרונטליות, על ידי צוות מרצים מומחים בתחומם הכולל: שפים ראשיים, בוגרי לימודים וניהול מסעדות בניו-יורק, יועצים קולינארים, רואי חשבון, כלכלנים, מנהלי חשבונות, עורכי דין, סוכני ביטוח, אנשי מכירות ושיווק, מדריכי תקשורת בינאישית וניהול משא ומתן.
הקמת ברסקירת ענף הברים בישראל.
עולם היין והמשקאות החריפים.
היזם ובחירת הקונצפט ומאפייני הבר.
ניתוח הכדאיות של הקמת הבר.
איתור מקומות מפתח לברים.
מדוע ברים נכשלים.
קניית בר קיים הקמת בר חדש או הקמת בר בזכיינות.
הקמת בר עם או בלי שותפים
נקודת האיזון לרווחיות בר.
תכנוני מס מתקדמים.
היבטים משפטיים בפתיחת בר.
כתיבת תכנית עסקית מפורטת והצגתה.
נקודת האיזון של בר (מספר הלקוחות המינימלי לרווחיות).
יישום תכנית ההקמה ושמירה על מסגרת התקציב.
הכישורים הנדרשים לניהול בר.
פתיחת הבר כעסק (עצמאי/חברה/שותפות).
תכנון ועיצוב הבר-חלוקת שטחים, שטיחי עבודה, הגשה, שרות ואחסון
טרנדים ומיתוג ברים.
תהליכי שליטה ובקרה בתעשיית המזון.
ניהול ספרי החשבונות בעסק.
בינוי, רישוי ותכנון הבר.
התמודדות עם רשויות המס.
קריאה וניתוח דוחות כספיים.
מימון הברההרצאות בשיתוף בנק הפועלים
הגורמים להצלחה פיננסית של בר.
גיוס מימון בנקאי, פרטי וממשלתי.
סוגי ההלוואות הקיימות בשוק, הריביות והעמלות המקובלות.
ניהול חשבון בנק.
חסכון בעלויות בנקאיות ועלויות מימון.
ניהול תזרים מזומנים.
תפעול הבראמנות השרות ועמידה בציפיות הלקוחות
בניית תפריטים ותמחור מנות.
מדידת רווחיות של בקבוקי אלכוהול
רכש קבלת סחורה וקניינות.
קירור, כמויות, מנות ושליטה בייצור.
דוחות עלויות מזון.
ספירות מלאי חודשיות.
שתייה חמה, קרה ומשקאות קלים.
העסקה וגיוס עובדים, קביעת שכר העובדים ומדיניות טיפים.
פיתוח צוות.
שווק המוצר/השרות.
טיפול בהתנגדויות ושיטות לסגירת עסקה.
שירות לקוחות בתחום המזון.
גביית חובות מלקוחות.
ניהול משא ומתן עם לקוחות, ספקים ובנקים.
מעילות והונאות בעסק על ידי עובדים לקוחות וספקים.
קביעת מחירי המכירה בעסק ותמחור מנות.
פיקוח על תחשיבי עלויות מזון - food cost.
ניהול מלאי המשקאות.
ביטוח עסק, מוצרים, עובדים ולקוחות.
הוצאות מוכרות לצרכי מס.