הרצאות פרונטליות, על ידי צוות מרצים מומחים בתחומם הכולל: שפים ראשיים, בוגרי לימודים וניהול מסעדות בניו-יורק, יועצים קולינארים, רואי חשבון, כלכלנים, מנהלי חשבונות, עורכי דין, סוכני ביטוח, אנשי מכירות ושיווק, מדריכי תקשורת בינאישית וניהול משא ומתן.
הקמת המסעדהמבוא להקמת מסעדה
ענף המסעדות בישראל.
היזם ובחירת הקונצפט המתאים לך.
שרות והגשה.
ניתוח הכדאיות של הקמת מסעדה.
מדוע מסעדות נכשלות.
קניית מסעדה קיימת, הקמת מסעדה חדשה או הקמת מסעדה בזכיינות.
נקודת האיזון לרווחיות המסעדה.
תכנוני מס מתקדמים.
היבטים משפטיים בפתיחת מסעדה.
כתיבת תכנית עסקית מפורטת והצגתה.
נקודת האיזון של המסעדה (מספר הלקוחות המינימאלי לרווחיות).
יישום תכנית ההקמה ושמירה על מסגרת התקציב.
שיקולים בבחירת ציוד למטבח המסעדה.
פתיחת המסעדה (עצמאי/חברה/שותפות).
היכן לפתוח את המסעדה.
עיצוב המסעדה (בניית קונספט, חלוקת שטחי עבודה ,אחסון,אירוח ושרות, תכניות ישיבה).
טרנדים ומיתוג בעולם המסעדות.
תהליכי שליטה ובקרה בייצור מזון במסעדה.
ניהול ספרי החשבונות בעסק.
בינוי, רישוי ותכנון המסעדה.
התמודדות עם רשויות המס.
קריאה וניתוח דוחות כספיים.
מימון המסעדהההרצאות בשיתוף בנק הפועלים
גיוס מימון בנקאי, פרטי וממשלתי.
סקירה פיננסית של מסעדות.
סוגי ההלוואות הקיימות בשוק, הריביות והעמלות המקובלות.
ניהול חשבון בנק.
חסכון בעלויות בנקאיות ועלויות מימון.
ניהול תזרים מזומנים.
תפעול המסעדהבניית תפריטים ותמחור מנות.
רכש קבלת סחורה וקניינות.
קירור, כמויות, מנות ושליטה בייצור.
בטיחות מזון ותברואה.
דוחות עלויות מזון.
ספירות מלאי חודשיות.
עולם היין והמשקאות החריפים.
שתייה חמה, קרה ומשקאות קלים.
העסקה וגיוס עובדים, קביעת שכר העובדים ומדיניות טיפים.
ניהול המסעדה ופיתוח הצוות.
שווק המוצר/השרות.
טיפול בהתנגדויות ושיטות לסגירת עסקה.
שירות לקוחות בתחום המזון.
גביית חובות מלקוחות.
ניהול משא ומתן עם לקוחות, ספקים ובנקים.
מעילות והונאות בעסק על ידי עובדים לקוחות וספקים.
קביעת מחירי המכירה בעסק ותמחור מנות.
פיקוח על תחשיבי עלויות מזון - food cost.
ניהול מלאי ומחסנים.
הזמנות ומשלוחים.
ביטוח עסק, מוצרים, עובדים ולקוחות.
הוצאות מוכרות לצרכי מס.