הרצאות פרונטליות, על ידי צוות מרצים מומחים בתחומם הכולל: שפים ראשיים, בוגרי לימודים וניהול מסעדות בניו-יורק,
יועצים קולינארים, רואי חשבון, כלכלנים, מנהלי חשבונות, עורכי דין, סוכני ביטוח, אנשי מכירות ושיווק, מדריכי תקשורת
בינאישית וניהול משא ומתן.
הקמת בית קפה/קונדיטוריהמבוא להקמת בית קפה/קונדיטוריה.
ענף בתי הקפה/קונדיטוריות בישראל.
הגורמים להצלחה פיננסית של בתי קפה/קונדיטוריה.
היזם ובחירת הקונצפט המתאים לך.
ניתוח הכדאיות של הקמת בית קפה/קונדיטוריה.
יתרונות וחסרונות בהקמת בית קפה/קונדיטוריה עם שותפים.
קניית בית קפה/קונדיטוריה קיים, הקמת בית קפה/קונדיטוריה חדש או הקמת בית קפה/קונדיטוריה בזכיינות.
תכנוני מס מתקדמים.
היבטים משפטיים בפתיחת בית קפה/קונדיטוריה.
כתיבת תכנית עסקית מפורטת והצגתה.
נקודת האיזון של בית קפה/קונדיטוריה (מספר הלקוחות המינימאלי לרווחיות).
יישום תכנית הקמת בית קפה/קונדיטוריה ושמירה על מסגרת התקציב.
שיקולים בבחירת ציוד למטבח.
פתיחת בית קפה/קונדיטוריה (עצמאי/חברה/שותפות).
היכן לפתוח את בית הקפה/קונדיטוריה.
עיצוב בית הקפה/קונדיטוריה (בניית קונספט, חלוקת שטחי עבודה, אחסון, אירוח ושרות, תכניות ישיבה).
טרנדים ומיתוג בעולם בתי הקפה/קונדיטוריה.
תהליכי שליטה ובקרה בייצור מזון בבית קפה/קונדיטוריה.
ניהול ספרי החשבונות בעסק.
בינוי, רישוי ותכנון בית הקפה/קונדיטוריה.
התמודדות עם רשויות המס.
קריאה וניתוח דוחות כספיים של בית קפה/קונדיטוריה.
מימון בית קפה/קונדיטוריהההרצאות בשיתוף בנק הפועלים
גיוס מימון בנקאי, פרטי וממשלתי.
סקירה פיננסית של בתי קפה/קונדיטוריה.
סוגי ההלוואות הקיימות בשוק, הריביות והעמלות המקובלות.
ניהול חשבון בנק.
חסכון בעלויות בנקאיות ועלויות מימון.
ניהול תזרים מזומנים.
תפעול בית קפה/קונדיטוריהקביעת יעדים שיווקיים לבית הקפה/קונדיטוריה.
בנייה ועיצוב התפריט.
שיטות לתמחור מנות.
שרות והגשה.
רכש קבלת סחורה וקניינות.
קירור, כמויות, מנות ושליטה בייצור.
בטיחות מזון ותברואה בבתי קפה/קונדיטוריה.
דוחות עלויות מזון.
ספירות מלאי חודשיות.
עולם היין והמשקאות החריפים.
שתייה חמה, קרה ומשקאות קלים.
העסקה וגיוס עובדים, קביעת שכר העובדים ומדיניות טיפים.
ניהול בית קפה/קונדיטוריה ופיתוח הצוות.
שווק המוצר/השרות.
טיפול בהתנגדויות ושיטות לסגירת עסקה.
שירות לקוחות בתחום המזון.
גביית חובות מלקוחות.
ניהול משא ומתן עם לקוחות, ספקים ובנקים.
מעילות והונאות בעסק על ידי עובדים לקוחות וספקים.
קביעת מחירי המכירה בעסק ותמחור מנות.
פיקוח על תחשיבי עלויות מזון - food cost.
ניהול מלאי ומחסנים.
הזמנות ומשלוחים.
ביטוח עסק, מוצרים, עובדים ולקוחות.
הוצאות מוכרות לצרכי מס.